NEM HINDBÆRTÆRTE

1 tærte | 45 minutter 


Tærtefyld

400 g frosne hindbær

3 spsk. sukker

1 tsk. kartoffelmel


Tærtedej

150 g smør

180 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

½ tsk. flagesalt

85 g sukker


Du skal også bruge

1 dl creme fraiche 38%

1 tsk. vaniljesukker


Kom de frosne bær i en skål, og drys med sukker og kartoffelmel. Smelt i mellemtiden sm.r i en kasserolle, og hæld det i en skål med hvedemel, bagepulver, flagesalt og sukker. Rær dejen til en ensartet masse, og tryk den ud i et smurt tærtefad. Prik små huller i dejen med en gaffel, og forbag tærtedejen i 10 minutter på 225°C varmluft. Fordel fyldet i den forbagte tærte, og bag hindbærtærten færdig på 200°C varmluft i 20 minutter. Server den lune tærte med fuldfed creme fraiche rørt med vaniljesukker.

IMG_0382.jpeg