IMG_8666.JPG

SKÅL MED VEGANSKE NUGGETS

1 skål | 20 minutter


Veganske nuggets
6 veganske nuggets
4 tsk. soya
1 knivspids røget paprika
70 g. ketchup
1 tsk. brun farin
0,5 tsk. chiliflager
0,5 tsk. sesamolie
1 fed revet hvidløg
1 cm revet ingefær


Du skal også bruge
150 g. glasnudler
1 håndfuld broccoli
1 håndfuld edamamebønner
3 spsk. forårsløg
1 spsk. hvide sesamfrø


Tilbered de veganske nuggets efter anvisning på pakken. Bland i mellemtiden ingredienserne til den koreanske marinade. Sæt marinaden på køl, mens resten af skålen forberedes.


Kog glasnudler efter anvisning på pakken, og sæt dem til side. Genbrug kogevandet, og kog broccoli i 2 minutter. Brug det varme kogevand fra broccolien til at lune edamamebønner, hvis de er frosne. Vend de sprøde nuggets i den koreanske marinade, og drys med forårsløg og sesamfrø. Fyld skålen med glasnudler, broccoli, edamamebønner, koreanske nuggets, og drys med ekstra forårsløg og sesamfrø.