IMG_8699.JPG

VEGANSK MEXI SKÅL

1 skål | 20 minutter


Frisk salsa
5 cherrytomater
½ rødløg
½ tsk. sukker
1 tsk. limesaft
Salt og friskkværnet peber


Burritofyld
150 g hakket plantefars
Olivenolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
Salt og friskkværnet peber


Du skal bruge
1 dl fuldkornsris
1 dl kogte sorte bønner
½ avocado
1 dl majs
1 limebåd
½ mild chili i skiver
Frisk koriander


Hak cherrytomater og rødløg ultrafint, og smag til med sukker, limesaft, salt og peber. Sæt den friske salsa på køl, mens resten af sk.len forberedes. Svits minced i olivenolie på en pande. Tilføj krydderier, og steg det i 7 minutter, eller til det er brunet godt af. Stil det hakkede burritofyld til side. Kog fuldkornsris efter anvisning, og bland dem sammen med de sorte bønner. Fyld skålen med bønne-ris, burritofyld, avocado i skiver, majs, frisk salsa, en limebåd, chili og frisk koriander.