KREBSEHALESALAT MED ÆBLE, ROGN OG KØRVEL

4 madder | 30 minutter

 

Det skal du bruge
2 spsk. kapers
1 skalotteløg
½ bundt finthakket dild
½ bundt finthakket kørvel
400 g kogte og pillede krebsehaler
1 portion mayonnaise
½ dl creme fraiche 18%
1 æble i tern
Skal og saft fra 1 økologisk citron
Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge
4 skiver godt franskbrød
4 tsk. rogn
Frisk kørvel
Salt og friskkværnet peber


Hak kapers, skalotteløg, dild og kørvel fint, og kom det i en skål med kogte og pillede krebsehaler. Kom mayonnaise, creme fraiche og æbler i skålen, og smag til med citronskal

og -saft, salt og peber.


Skær 4 skiver franskbrød, og kom krebsehalesalat på. Top herefter med frisk rogn, og pynt med frisk kørvel, salt og friskkværnet peber.

IMG_9636.JPG