IMG_9618.JPG

HJEMMELAVET KYLLINGESALAT MED SPRØD BACON OG ESTRAGON

4 madder | 30 minutter

Smørrebrød med kyllingesalat

300 g kogt kyllingekød
200 g svampe
Olivenolie
1 bundt grønne asparges

1 portion mayonnaise

1 dl creme fraiche 18%
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. gul karry
½ bundt finthakket estragon
Salt og friskkværnet pebe


Du skal også bruge
8 skiver god bacon
4 skiver godt rugbrød
Frisk estragon
Salt og friskkværnet peber


Riv det kogte kyllingekød i trevler ved hjælp af 2 gafler. Skær herefter svampe i skiver, og svits dem på panden i olivenolie. Knæk bunden af de grønne asparges, og læg dem i et fad med kogende vand i omkring 2 minutter. Skær asparges i mundrette bidder, og vend dem sammen med de stegte svampe og det trevlede kyllingekød i en skål. Bland mayonnaise, creme fraiche og sennep i skålen, og smag kyllingesalaten til med karry, estragon, salt og peber. Steg bacon på en pande til det er sprødt, og læg det herefter på køkkenrulle.


Skær 4 skiver rugbrød, og kom kyllingesalat på. Læg de sprøde skiver bacon ovenpå, og pynt med frisk estragon, salt og friskkværnet peber.