IMG_6457.jpeg

GRÆSKARDELLER

16 græskardeller | 30 minutter


Paprikadip
1 dl yoghurt naturel 0,5%
1 spsk. paprika
½ tsk. røget paprika
1 fed revet hvidløg
Salt og friskkværnet peber


Græskardeller
350 g butternut squash
2 dl finvalsede havregryn
3 økologiske æg
200 g fetaost 
1 løg
½ tsk. røget paprika
1 spsk. paprika
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie til stegning

Bland alle ingredienserne, og lad dippen trække i køleskabet mens græskardellerne forberedes.


Riv løg og butternut squash på et rivejern. Bland grøntsagerne med æg, havregryn, hakket fetaost og krydderier. Rør dejen til en ensartet masse, og steg en lille ‘test delle’ på panden, så du ved om krydderi-balancen er i orden. Steg græskardellerne i olie på en stor stegepande af 2-3 omgange, og læg dem herefter på et stykke fedtsugende køkkenrulle. Server græskardellerne i en stor skål med den kryd- rede paprikadip i midten.