WRAP MED GRØNNE ASPARGES OG SVINEKØD

4 portioner | 2 timer og 20 minutter

 

Marinerede nakkekoteletter 
2 nakkekoteletter
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
2 spsk. rød paprika
2 spsk. grill krydderi
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. chiliflager
Salt og friskkværnet peber

 

Dressing
1 dl creme fraiche 9%
½ fed hvidløg
½ tsk. røget paprika
Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge
4 tortilla wraps
Salat
1 avocado
½ bundt asparges
Flagesalt 

 

Skær nakkekoteletter i strimler, og vend dem i oliven- olie, presset hvidløg og krydderier. Sæt kødet på køl i 2 timer. Rør creme fraiche med presset hvidløg, røget paprika, salt og peber. Svits de marinerede kødstrimler på en pande i 4 minutter, og tag det dem af panden. 

 

Knæk bunden af de grønne asparges og giv dem et kort opkog i letsaltet vand. Skær avocado i skiver og lun tortilla wraps i ovnen på 200°C i 2 minutter. Fyld de lune tortilla wraps med salat, avocado, svinekødsstrimler, hjemmelavet dressing og let kogte asparges. Server de fyldt wraps til aftensmad eller tag dem med ’to go’.

fullsizeoutput_1f1a.jpeg