IMG_8746.jpeg

ONE POT MED CHORIZO, CHILI & TIMIAN

2 personer | 30 minutter


Onepot med chorizo

250-300 g tør pasta
1 rødløg i både
3 fed finthakkede hvidløg
1 rød chili i skiver
5 halverede cherrytomater
150 g mini mozzarellakugler
50 g chorizo i skiver
400 g hakkede tomater
4 dl vand
1 tsk. chiliflager
1 håndfuld frisk timian
3 spsk. tørret oregano
4 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Du skal også bruge

Parmesanost

Frisk basilikum 

Kom alle ingredienser i en støbejernsgryde på én gang. Læg låg på gryden, bring retten i kog og skru herefter ned på middelvarme. Rør i retten med jævne mellemrum, og lad den tilberede i 15 minutter, indtil pastaen er kogt færdig og alle mozzarellakuglerne er smeltet. 


Fisk timiankviste op, og server eventuelt med lidt parmesan og frisk basilikum.