IMG_9092.jpeg

ONE POT MED ASPARGES OG BACON

2 personer | 25 minutter


Onepot med asparges

250-300 g tør pasta
2 fed finthakkede hvidløg
1 hakket rødløg
1 bundt hakket persille
Skal og saft fra 1/2 øko citron
2 spsk. hakkede kapers
3 spsk. grøn pesto
4 dl grøntsagsbouillon
1 dl hvidvin
1 dl madlavningsfløde 15%
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber


Du skal også bruge

15 grønne asparges
150 g stegt tørsaltet bacon
1 håndfuld revet parmesan


Kom alle ingredienser (undtaget asparges, stegt bacon og parmesan) i en støbejernsgryde på én gang. Læg låg på gryden, bring retten i kog og skru herefter ned på middelvarme. Rør i retten med jævne mellemrum, og lad den tilberede i 15 minutter, indtil pastaen er kogt færdig. Vend til sidst bacon, asparges og parmesan i retten, og rør rundt til osten er smeltet.


Server eventuelt med ekstra parmesan, lidt pesto og frisk basilikum.