REVELSBEN MED HJEMMELAVET GRILLMARINADE

4 personer | 1 time og 30 minutter


Grillmarinade
2 spsk. paprika
2 tsk. chiliflager
1,5 tsk. cayennepeber
2 tsk. røget paprika
1,5 tsk. salt
2 spsk. olie
2 spsk. tomatpure
4 spsk. ketchup
1-2 fed hvidløg
2 spsk. brun farin


Du skal også bruge

1 kg revelsben af slagter kvalitet 


Kog revelsben i letsaltet vand i 25 minutter. Bland alle ingredienserne sammen til en tyk grillmarinade, og smag den til med salt, peber og brun farin. Vend de kogte revelsben i grillmarinad, og læg dem på køl i minimum 1 time. Grill de marinerede revelsben i 10 minutter på grillen ved direkte varme. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum. Har du overskydende grillmarinade, kan du pensle revelsbenene mens de ligger på grillen. Herefter er revelsbenen klart til servering.

IMG_5644.jpeg