PULLED PORK TIL TACOS

Nok til 24 tacos | 6-8 timer

Pulled pork

1,3 kg økologisk nakkefilet

Smagsneutral olie

4 spsk. spidskommen

2 spsk. stødt koriander

1 spsk. chiliflager

4 dl mørk øl

6 laurbærblade

Rigelig salt og friskkværnet peber


Brun nakkefilet hårdt af i olie med krydderier i en stor gryde, og hæld herefter øl og laurbærblade på. Læg låg over gryden, og lad stegen braisere ved lav til middelvarme i 6-8 timer. Rør i gryden ved jævne mellemrum. Når stegen er kogt fuldstændig mør og trævlet, smages der endeligt til med krydderier. Herefter kan den mexicanske pulled pork blive opbevaret på køl, inden den varmes op til servering.

FBECD5FB-BD1B-4D09-A382-C23754C41CAD_1_201_a.jpeg