Tomatsuppe med mascarpone
4 portioner | 40 minutter
Tomatsuppe
2 løg
4 fed hvidløg
4 store gulerødder
3 stængler bladselleri
Olivenolie
3 spsk. tørret oregano
2 tsk. tørret chiliflager
2 spsk. tørret timian
70 g tomatpuré
3 dåser hakkede tomater
1 L grøntsagsboullion
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
4 spsk. mascarpone
Frisk basilikum
Olivenolie
Hak løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri, og svits først løg og hvidløg i olivenolie med oregano, chiliflager og timian i en gryde. Tilsæt efter 2 minutter gulerod og bladselleri, og svits grøntsagerne i yderligere, før tomatpure tilsættes. Kom flåede tomater, bouillon, salt og peber i gryden, og lad det koge under låg i 25 minutter. Blend tomatsuppen, og smag til med salt og peber.
Pynt med mascarpone, frisk basilikum og lidt olivenolie. Herefter er suppen klar til servering.
