VEGANSK BYGOTTO MED SVAMPE

4 personer | 45 minutter

 

Vegansk bygotto

3 dl perlebyg
1 liter grøntsagsbouillon 
2 skalotteløg
3 fed hvidløg
2 stængler rosmarin
40 g vegansk smør
300 g blandede svampe
150 g vegansk parmesanost
Salt og friskkværnet peber 

Du skal også bruge

40 g vegansk smør
Hasselnødder

 

Skyl perlebyggen i koldt vand, og bring det i kog med grøntsagsbouillon. Skru ned på middel varme når perlebyggen koger, og læg låg på gryden. Hak skalotteløg, hvidløg og rosmarin fint. Svits det på en pande med Smørbar blok, og tilsæt svampe skåret i skiver efter 3 minutter. Lad vampeblandingen svitse i yderligere 5 minutter, og tilsæt det herefter i perlebyggen. Kom revet parmesan over, når bygottoen har den rette konsistens. Smag til med salt, peber og eventuelt lidt æblecidereddike.

 

Rist hasselnødder i smeltet smør på en pande. Pynt den færdige risotto med hasselnødder og lidt af den smeltede nøddesmør.

IMG_6241.jpeg