4 personer | 1 time

 

Hjemmelavet remoulade
2 spsk. gulerødder
1 spsk. kapers
1 spsk. løg
1 spsk. syltede agurker
2 spsk. mayonnaise
3 spsk. creme fraiche 18%
1 spsk. sukker
1 spsk. citronsaft
Salt og friskkværnet peber
1 tsk. gurkemeje
½ bundt hakket purløg

 

Fiskefars
250 g kulmule
250 g havørred
1 revet løg
2 økologiske æg
½ dl piskefløde
1 tsk. salt og friskkværnet peber
Smør og rapsolie til stegning


Hak alle ingredienser fint, og bland dem med mayonnaise, creme fraiche og gurkemeje. Smag til med sukker, salt, peber og citronsaft, og sæt den på køl.


Fjern ben og skind fra fisken, og blend den i en foodprocesser. Rør det blendede fiskekød sejt i 2 minutter med salt, og tilsæt derefter løg og peber. Kom 1 æg af gangen i farsen, og rør den ensartet. Kom farsen tilbage i foodprocessoren, og blend mens der tilsættes fløde lidt af gangen. Kom farsen på køl, og lad den hvile i 25 minutter, gerne længere. Form fiskefrikadellerne og steg dem på panden i smør og rapsolie.

 

Server fiskefrikadellerne med den hjemmelavede remoulade, og eventuelt en frisk salat.

 

FISKEDELLER MED HJEMMELAVET REMOULADE

fullsizeoutput_1f41.jpeg