KYLLINGEBURGER MED SYLTEDE RØDLØG

4 personer | 20 minutter 

 

Syltede rødløg
1 glas 
1 rødløg
½ dl sukker
2 dl eddike
5 peberkorn
2 laurbærblade

 

Kyllingeburger
4 kyllingebryster
4 brioche burgerboller
16 cherrytomater
8 romaine salatblade
4 spsk. mayonnaise
Syltede rødløg 
Salt og friskkværnet peber


Skær rødløg i skiver og bring eddike, vand, sukker, laurbærblade og peberkorn i kog. Kom løgskiver i eddikelagen, og kog dem op i 5 minutter. Kom de syltede rødløg  på et sylteglas, og sæt dem på køl.


Pensel kyllingebryster med salt og peber, og grill dem omkring 7 minutter på hver side. Halver burgerboller og grill dem kort på begge sider. Fyld kyllingeburgerne med mayonnaise, salat, cherrytomater, rødløg og et saftigt stykke kyllingebryst.

IMG_5613.jpeg