IMG_0404.jpeg

VEGANSK PAPRIKAGRYDE MED HAVRERIS

4 personer | 45 minutter


Vegansk paprikagryde

2 mellemstore løg

2 fed hvidløg

2 røde peberfrugter

200 g brune champignon 

70 g tomatpure

1 spsk. hvedemel

3 spsk. sød paprika

1 tsk. cayennepeber

1 dåse hakkede tomater

300 ml havrefløde

Salt og friskkværnet peber

3 laurbærblade

Olivenolie


Du skal også bruge

4 dl havreris 

Friskhakket persille


Hak løg og hvidløg fint, og svits det i olivenolie sammen med peberfrugt og svampe i skiver. Tilsæt efter 3 minutter hvedemel, og lad den brænde lidt af. Kom herefter tomatpure og krydderier i gryden, og lad det tilberede i nogle minutter. Hæld hakkede tomater og havrefløde i, og lad den søde paprikagryde koge under låg i 25 minutter. Smag herefter endeligt til med krydderier og eventuelt lidt ekstra havrefløde.


Kog havreris efter anvisning på pakken, og server dem sammen med den søde paprikagryde og en masse friskhakket persille.