OVERNIGHT OATS MED GRANOLA OG BLÅBÆR

4 personer | 30 minutter + 10 timer på køl
 

Grød

4 dl havregryn
4 spsk. chiafrø
400 g frosne blåbær
8 dl soyadrik med vanilje
2 spsk. vaniljesukker

 

Kokosgranola
1 dl hakkede mandler
2 dl kokosflager
2-3 spsk. honning
1 knivspids salt

 

Du skal også bruge
Kokosflager
1 håndfuld blåbær
2 bananer

 

Bland alle grød-ingredienser sammen i en skål, og lad det stå på køkkenbordet i 1 time. Rør herefter i blandingen, og fordel den i 4 glas. Sæt glassene i køleskabet, og lad dem trække i minimum 10 timer, gerne længere.

Kom mandler, kokosflager og honning på en pande og rist det af, til det bliver gyldent. Fordel granolaen på et stykke bagepapir, drys med en smule salt og lad det køle af. Drys den hjemmelavede granola over morgenmaden med det samme eller opbevar den i en lufttæt beholder.


Tag glassene med chiagrød ud af køleskabet og rør i dem. Top med kokosgranola, ekstra kokosflager, friske blåbær og skiver af banan.

IMG_9764.JPG
IMG_9793.JPG