SURDEJSBRØD MED AVOCADO OG SPEJLÆG

2 madder | 20 minutter

Avocadomadder
4 skiver godt surdejsbrød
2 spsk. smør
Olivenolie
4 økologiske æg
2 modne avocadoer
Salt og friskkværnet peber
Chiliflager


Du skal også bruge
½ bundt frisk koriander
½ bundt frisk basilikum
1 limefrugt


Smør surdejsbrød med smør på begge sider, og rist skiverne sprøde på en pande. Læg dem til afkøling på en bagerist. Kom olivenolie på panden, og steg 4 spejlæg ved lav varme. Drys spejlæggene med salt, peber og chiliflager. Mens æggene tilberedes, halveres avocado og fordeles med en gaffel på surdejsbrødet. Placer spejlæggene ovenpå avocadomadderne og top med frisk koriander, basilikum og saften fra en lime.

IMG_9889.JPG