IMG_6057.jpeg

SKYR MED GRANOLA OG SOLBÆRKOMPOT

1 person | 20 minutter 

Solbærkompot (1 glas)

3 dl solbær
3 dl sukker


Granola (1 glas)

2 dl havregryn
1 spsk. hørfrø
1½ spsk. chiafrø
1 dl tørrede bær
1 knivspids salt 
3 spsk. honning 
2 dl skyr

Kog solbær og sukker op i en gryde, og lad det simre i 10 minutter. Hæld herefter den lune solbærkompot på et sylteglas, og brug af den til skyr, pandekager eller ovenpå en lun bolle med en skive mild ost.

Kom gryn, frø og tørret frugt på en pande med salt og honning.Lad honningen smelte, og rør i blandingen af granola med jævne mellemrum. Granolaen er færdigristet, når havregrynene er blevet gyldenbrune. Køl granolaen af og opbevar den i et lufttæt glas, og brug af det til skyr, yoghurt eller som drys på en æblecrumble.


Fyld skyr i et serveringsglas, og top med solbærkompot og hjemmelavet granola.