PIZZA MED CHORIZO

2 pizzaer | 45 minutter

Nem chiliolie
1 rød chili
 ½ dl olivenolie


Pizza med chorizo 

1 portion færdighævet standard-dej

6 spsk. tomatsauce
2 kugler frisk mozzarella
1 pakke spicy chorizo
 ½ fennikel i tynde skiver
Frisk basilikum


Kom tynde skiver af chili i olivenolie, og rør rundt. Lad olien trække i minimum 10 minutter på køl. Herefter er den klar til brug på pizzaer eller som marinering af kød.


Smør et lag tomatsauce på pizzabundene med en silikone dejskraber, og fordel stykker af frisk mozzarella derpå. Top med spicy chorizo, tynde skiver fennikel, hakket frisk basilikum og hjemmelavet chiliolie.

Bag pizzaerne en af gangen i 10 minutter på 250°C varmluft, og top herefter med frisk basilikum og eventuelt lidt mere chiliolie.

IMG_9718.jpeg