PIZZA MED MORTADELLA, SPEJLÆG OG FRISK BASILIKUM

2 pizzaer | 45 minutter

Pizza med mortadella

1 portion færdighævet standard-dej6 spsk. tomatsauce
2 kugler frisk mozzarella
Frisk basilikum
Olivenolie
2 økologiske æg
8 skiver mortadella
Frisk basilikum
Salt og friskkværnet peber


Smør et lag tomatsauce på pizzabundene med en silikone dejskraber, og fordel stykker af frisk mozzarella derpå. Top med frisk basilikum og spray med olivenolie.

Bag de smagfulde pizzaer en af gangen i 7 minutter på 250° C varmluft, og slå herefter ægget ud i midten af pizzaen. Bag ægget færdigt i 4 minutter, og tag pizzaen ud af ovnen. Top med skiver af frisk mortadella, mere basilikum samt salt og peber på spejlægget.

gadtoft_visholm_no_9_pizza_bianco_med_mortadella_spejlaeg_og_frisk_basilikum_3-768x1152.gi