IMG_9773.jpeg

PIZZA MED BROCCOLI OG PARMASKINKE

2 pizzaer | 45 minutter

Nem hvidløgsolie
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie


Pizza
1 portion færdighævet standard-dej

6 spsk. tomatsauce
2 kugler frisk mozzarella
1 håndfuld friske broccoli buketter
2 håndfulde skyllet rucola


Kom finthakket eller presset hvidløg i olivenolie, og rør rundt. Lad olien trække i minimum 10 minutter på køl. Herefter er den klar til brug på pizzaer, brød eller som marinering af kød.

Smør et lag tomatsauce på pizzabundene med en silikone dejskraber, og fordel stykker af frisk mozzarella derpå. Top med buketter af broccoli og hjemmelavet hvidløgsolie.

Bag pizzaerne en af gangen i 10 minutter på 250°C varmluft, og top herefter med parmaskinke, rucola og eventuelt lidt mere hvidløgsolie.