DEN MED RABARBER

Det er fortsat sæson for de skønne danske rabarber, og det er bare om at nyde det. Derfor har jeg udarbejdet en frisk og sommerlig rabarber-mojito. For at matche syren fra rabarbersaften og den karakteristiske mynte, har vi brugt en rom med høj alkoholprocent og en stærk sødme. Derfor passer mørk rom helt perfekt til lige præcis denne mojito-variant.

1 cocktail | 5 minutter 

Den med rabarber

4 cl mørk rom 
1 tsk. rørsukker
2 cl limesaft + ½ limefrugt i skiver
2 stængler mynte
3 cl koncentreret rabarbersaft

Danskvand

Du skal også bruge

Rabarberstrimler til pynt 

Stængler af mynte til pynt

Kom mørk rom, rørsukker, limesaft og mynte i et glas, og mas det grundigt med en muddler til rørsukker er opløst. Tilsæt rabarbersaft, limebåde og knust is, og hæld danskvand til glassets kant. Pynt med frisk mynte og friske rabarber-strimler.

IMG_4983.jpeg