CHOKOLADELAGKAGE MED FRISKE SOMMERBÆR

1 lagkage | 1 time


Kakaolagkagebunde
150 g sukker
4 økologiske æg
130 g hvedemel
25 g kakaopulver
1 tsk. bagepulver
Smør til formen


Du skal også bruge
0,5 L piskefløde 38%
145 g Karl Fazer Milk Chocolate
Saften fra 1 appelsin
Friske bær


Pisk sukker og æg i 8-10 minutter til en luftig æggesnaps. Sigt hvedemel, kakao- og bagepulver i æggesnapsen, og vend det forsigtigt med en dejskraber. Smør en kageform, og vend dejen i. Bag lagkagebunden på 185°C almindelig ovnvarme i 25-30 minutter. Lad lagkagebunden køle helt af, før den deles i to.


Pisk fløde til letpisket flødeskum, og vend revet Karl Fazer chokolade i. Fugt de halverede lagkagebunde med appelsinsaft, og læg lagkagen sammen med Fazer-flødeskum og friske bær i begge lag. Drys med lidt ekstra chokolade, og servér lagkagen.

IMG_8779.jpeg