IMG_9970.jpeg

HINDBÆR PANNA COTTA

4 glas | 1 time


Hindbær panna cotta

3 blade husblas
4 dl piskefløde 38%
1 tsk. vaniljepaste
5 spsk. sukker
Skal fra 1 øko lime
150 g frosne hindbær
1 knivspids flagesalt


Chokolade crumble
1 tsk. kokosolie
50 g mælkechokolade
50 g hakkede mandler
1 håndfuld kokosflager


Du skal også bruge
Friske jordbær
Spiselige blomster

Læg husblas i blød i en skål med koldt vand. Kog fløde op i en tykbundet gryde. Fløden må på intet tidspunkt bulderkoge, men den skal nærme sig kogepunktet. Tilsæt vanilje, sukker, limeskal, hindbær og flagesalt, og lad det småkoge uden læg i 10 minutter. Tag gryden af varme, og kom den udblødte husblas heri. Rør til husblassen er opløst, og kør massen gennem en sigte. Fordel hindbær panna cotta i 4 portionsglas, og stil dem på køl i minimum 4 timer, gerne længere.


Kom kokosolie på en pande med hakket mælkechokolade, mandler og kokosflager. Rør med en dejskraber til chokoladen er smeltet. Kom den varme chokolade crumble på et stykke bagepapir, og lad den størkne på køl.


Drys med chokolade crumble på de kolde hindbær panna cotta, og top med friske jordbær og spiselige blomster. Herefter er desserten klar til servering.