ANNONCE
Ærtesuppe med kulmule
4 portioner | 45 minutter
Ærtesuppe
1 løg
3 fed hvidløg
2 stængler bladselleri
Olivenolie
800 g grønne ærter (frosne)
2 bundt basilikum
1 L grøntsagsbouillon
Salt og friskkværnet peber
Saften fra ½ citron
Kulmule
Olivenolie
4 kulmulefileter
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
Frisk basilikum
Friske ærteskud
Hak løg, hvidløg og bladselleri groft, og svits det i olivenolie i en gryde. Kom efter 3 minutter ærter og den store mængde frisk basilikum i gryden, og lad det svitse med i yderligere 3 minutter. Hæld bouillon over grøntsagerne, og lad dem koge under låg i 30 minutter. Blend suppen med en stavblender, og smag til med salt, peber og citron.
Hæld olivenolie på en pande, og kom kulmulefileter på. Krydr med salt og peber, og tilbered fisken 2 minutter på hver side. Server suppen med pandestegt kulmule, basilikum og ærteskud.
