Bagekartofler med kebab

2 personer | 1 time og 15 minutter

Bagekartofler

2-4 bagekartofler (efter størrelse)

Olivenolie

Salt

Du skal også bruge

150 g kyllingekebab

200 g majs

125 g cherrytomater

Urtedressing

Salt og friskkværnet peber

 

Skrub bagekartofler godt, og læg dem på en bund af sølvpapir. Krydder kartoflerne med olivenolie og salt, og luk sølvpapiret omkring. Bag kartoflerne på 250°C varmluft i 1 time. Svits imens kebab 10 minutter på panden i olie, og stil det til side. Kom majs i en skål, og hæld kogende vand over af to omgange, så de bliver optøede og lune. 

 

Fyld de varme bagekartofler med kebab, majs, cherrytomater, urtedressing, salt og friskkværnet peber. 

 

Herefter er retten klar til servering.

Bagekartofler med kebab