Sundt bananbrød med chokolade

1 brød | 45 minutter

Bananbrød

4 modne bananer
1 dl rugmel
3 dl blendet havregryn
2 spsk. honning
4 økologiske æg
2 spsk. kokosolie
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver

 

Du skal også bruge
100 g mørk chokolade 85%

 

Mos de modne bananer med en gaffel, og rør dem sammen med æg, vaniljekorn, bagepulver og salt. Blend havregryn i en blender eller en minihakker. Når havregrynene har fået en melkonsistens, vendes de sammen med rugmelet. Melblandingen vendes i bananmosen, og røres til en ensartet dej. Kokosolie og honning smeltes i en kasserolle, og vendes ligeledes i bananbrødsdejen. Hak til sidst halvdelen af den mørke chokolade, og vend den i dejen. Kom dejen i en rugbrødsform, og bag det på 200°C varmluft i 20-25 minutter. Tag bananbrødet ud af ovnen, og vend det ud på en bagerist. Læg den resterende mørke chokolade på det varme brød, og server herefter

Sundt bananbrød med chokolade