top of page

Sundt bananbrød med chokolade

1 brød | 45 minutter

Bananbrød

4 modne bananer
1 dl rugmel
3 dl blendet havregryn
2 spsk. honning
4 økologiske æg
2 spsk. kokosolie
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver

 

Du skal også bruge
100 g mørk chokolade 85%

 

Mos de modne bananer med en gaffel, og rør dem sammen med æg, vaniljekorn, bagepulver og salt. Blend havregryn i en blender eller en minihakker. Når havregrynene har fået en melkonsistens, vendes de sammen med rugmelet. Melblandingen vendes i bananmosen, og røres til en ensartet dej. Kokosolie og honning smeltes i en kasserolle, og vendes ligeledes i bananbrødsdejen. Hak til sidst halvdelen af den mørke chokolade, og vend den i dejen. Kom dejen i en rugbrødsform, og bag det på 200°C varmluft i 20-25 minutter. Tag bananbrødet ud af ovnen, og vend det ud på en bagerist. Læg den resterende mørke chokolade på det varme brød, og server herefter

Sundt bananbrød med chokolade
bottom of page