ANNONCE

Breakfast burrito med havreris og røræg

4 personer | 30 minutter

Mexicanske havreris

Rapsolie

4 dl forkogte havreris

2 spsk. spidskommen

6 spsk. tacosauce

 

Røræg

6 økologiske æg

Salt og friskkværnet peber

1 spsk. smør til stegning

 

Du skal også bruge

4 tortilla wraps

2 modne avocadoer

Tabasco sauce

Kom rapsolie på en pande, og svits de forkogte havreris i spidskommen og tacosauce. Smag til med salt og peber, og kom de mexicanske havreris i en skål.

 

Slå æg ud i en skål, og pisk dem med salt og friskkværnet peber. Smelt nu smør på panden, og hæld herefter æggemassen på. Rør på panden med en dejskraber til æggemassen har sat sig til røræg. Kom æggene i en skål, og stil dem til side.

 

Fordel mexicanske havreris, røræg, avocado og forårsløg i de kolde tortilla wraps, og luk dem godt sammen. Tilbered de vegetariske breakfast burritos i en paninigrill, på en pande eller en grill til de har fået grillstriber, og server med Tabasco sauce.

Breakfast burrito med havreris og røræg