ANNONCE
Cheesecake med hasselnøddecreme
1 cheesecake | 1 time + 5 timer på køl
Kiksebund
250 g sukkerfrie havrekiks
130 g smør
Lidt flagesalt
Hasselnøddecreme
200 g neutral flødeost
400 g mascarpone
1 spsk. citronsaft
100 g Sweet Like Sugar fra Good Good
400 g Choco Hazel with stevia fra Good Good
Du skal også bruge
Friske bær
Skovsyre
Knus kiks i en frysepose, og bland det med smeltet smør og flagesalt. Beklæd en kageform på 20 cm i diameter med kageplast, og fordel kiksebunden ud i formen. Kom bunden på køl til den er køleskabstemperatur. Pisk flødeost og mascarpone forsigtigt med en elpisker, og rør herefter citronsaft og Sweet Like Sugar i cremen. Vend Choco Hazel i ostemassen, og fordel cremen på den afkølede kagebund. Sæt cheesecaken på køl i 5 timer, gerne natten over.
Frigiv cheesecake fra form og kageplast og pynt med friske bær og skovsyre. Herefter er cheesecaken klar til servering.
