ANNONCE
Enchiladas med plantefars og majs
4 personer | 1 time
Risfyld
Rapsolie
2 fed finthakket hvidløg
300 g plantefars
3 dl forkogte havreris
1 brev fajita mix af 30 g
1 dåse majs (140 g)
1 dl vand
Du skal også bruge
8 tortilla wraps
500 g mild taco sauce
150 g revet mozzarellaost
1 dåse majs (140 g)
½ bundt friskhakket persille
Svits hvidløg, plantefars, forkogte havreris og majs i rapsolie, og tilsæt fajita mix og vand. Lad risfyldet stege i 5 minutter, og stil det til side.
Fordel det mexicanske risfyld i de kolde tortilla wraps, og rul dem sammen. Placer de sammenrullede tortilla wraps med lukningen nedad i et ildfast fad, og top med taco sauce, mozzarellaost og majs. Bag de vegetariske enchiladas på 180°C varmluft i 15-20 minutter, og top med friskhakket persille inden servering.
