ANNONCE

Enchiladas med plantefars og majs

4 personer | 1 time

Risfyld

Rapsolie

2 fed finthakket hvidløg

300 g plantefars

3 dl forkogte havreris

1 brev fajita mix af 30 g

1 dåse majs (140 g)

1 dl vand

 

Du skal også bruge

8 tortilla wraps

500 g mild taco sauce

150 g revet mozzarellaost

1 dåse majs (140 g)

½ bundt friskhakket persille

Svits hvidløg, plantefars, forkogte havreris og majs i rapsolie, og tilsæt fajita mix og vand. Lad risfyldet stege i 5 minutter, og stil det til side.

 

Fordel det mexicanske risfyld i de kolde tortilla wraps, og rul dem sammen. Placer de sammenrullede tortilla wraps med lukningen nedad i et ildfast fad, og top med taco sauce, mozzarellaost og majs. Bag de vegetariske enchiladas på 180°C varmluft i 15-20 minutter, og top med friskhakket persille inden servering.

Enchiladas med plantefars og majs