ANNONCE

Smørrebrød med fiskefilet og rejer

4 madder | 35 minutter

Fiskefilet med rasp
4 rødspættefileter (uden ben)
4 spsk. hvedemel
2 økologiske æg
8 spsk. rasp
Smør til stegning
Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge
4 skiver godt rugbrød
1 portion mayonnaise med revet citronskal
Frisésalat
300 g håndpillede rejer
Et bundt frisk dild
Salt og friskkværnet peber


Dup rødspættefileter med køkkenrulle og vend dem først i hvedemel, herefter i pisket æg og til sidst i rasp. Lad dem trække på en tallerken i 15 minutter. Kom rigeligt smør på panden, og lad det bruse af. Steg herefter de panerede fileter 2 minutter på hver side, og læg dem på køkkenrulle. Krydr med salt og peber.


Skær 4 skiver rugbrød, og smør med et lag af mayonnaise. Kom herefter frisésalat på rugbrødet, og læg en paneret rødspættefilet ovenpå. Top med håndpillede rejer, dut med mere mayonnaise og pynt med frisk dild, salt og friskkværnet peber.

Smørrebrød med fiskefilet og rejer