Fyldte peberfrugter

4 portioner | 40 minutter

Fyldte peberfrugter

3 fed hvidløg
1 løg
½ hokkaidogræskar
500 g hakket kyllingekød
Olivenolie
200 g fuldkornsris
1 spsk. spidskommen
10 g bouillonpulver 
Salt og friskkværnet peber
8 peberfrugter
80 g revet mozzarellaost

Du skal også bruge

Frisk basilikum

 

Hak hvidløg og løg fint, og riv græskar groft på et rivejern. Svits grøntsager og kyllingekød i olivenolie, og tilsæt ris. Krydr med spidskommen, bouillonpulver, salt og peber. Skær peberfrugter i halve på den lange side og fjern kernehuset. Fyld peberfrugter og top med revet mozzarellaost.

 

Dæk peberfrugterne med staniol, og bag dem i 15 minutter på 200°C varmluft. Fjern stanniol og bag peberfrugterne i yderligere 15 minutter. Server med friske blade af basilikum.

Fyldte peberfrugter med kyllingefars og spidskommen