Gulerodsmuffins med smørcreme
8 stk. | 1 time
Gulerodsmuffins
2 æg
150 g smør
1 dl brun farin
1½ dl rørsukker
200 g hvedemel
1 tsk. stødt kanel
1½ tsk. bagepulver
250 g revet gulerod
Smørcreme
200 g flormelis
50 g blødt smør
50 g neutral flødeost
Violer til pynt
Pisk æg, smør, brun farin og rørsukker luftigt og tilsæt kanel og bagepulver. Pisk hvedemel i dejen og vend til sidst revet gulerod i. Fordel gulerodsdejen i 8 muffinsforme og bag dem i 25 minutter på 175°C alm. ovn.
Pisk blødt smør med flormelis, og vend forsigtigt neutral flødeost i cremen med en dejskraber. Kom smørcremen på en sprøjtepose, og pynt de afkølede gulerodsmuffins med smørcreme og spiselige violer.
