ANNONCE
Hindbærfromage med bær og mynte
6 portioner | 30 minutter + 3 timer på køl
Hindbærfromage
3 blade husblas fra Dr. Oetker
3 økologiske æg
100 g sukker
2 tsk. Taylor & Colledge Vanilla Bean Paste
3 dl piskefløde 38%
Bærkompot
400 g hindbær fra frost
20 g sukker
Du skal også bruge
1 dl piskefløde 38%
100 g hindbær
Friske mynteblade
Udblød husblas i koldt vand, og stil det til side. Pisk herefter æg, sukker og vaniljepasta til en luftig æggesnaps med en elpisker eller på en røremaskine (det tager 10 minutter).
Bring hindbær og sukker i kog, og rør det sammen til en bærkompot. Mos kompotten gennem en si, så kernerne bliver sorteret fra, og vend den udblødte husblas heri. Vend ⅓ æggesnaps i den lune hindbærkompot, og vend herefter æggesnapsen med husblas i de sidste ⅔ æggesnaps. Pisk flødeskum luftigt, og vend det til slut forsigtigt i hindbærfromagen. Fordel den luftige fromage i serveringsglas eller en stor glasskål, og sæt den på køl i minimum 3 timer, gerne længere.
Pynt hindbærfromagen med letpisket flødeskum, friske hindbær og mynteblade inden servering.

