Kartoffelfad med torsk og græskar

4 portioner | 1 time

Kartoffelfad med torsk

1 kg kartofler 
½ porre
½ hokkaidogræskar
1 løg
3 fed hvidløg
4 tsk. grovkornet sennep
4 store torskefileter
2 dl madlavningsfløde
Salt og friskkværnet peber 
Frisk timian

 

Skær kartofler og porre i tynde skiver. Skær hokkaido i tern, løg i både og hak hvidløg fint. Fordel grøntsager i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Bag fadet i en forvarmet ovn ved 200°C grader varmluft i 45 minutter. Smør sennep på torskefileter og krydr med salt og peber. Læg torsk på bunden af grøntsager og fordel fløde over fadet. Bag torsken i 10 minutter ved 200°C grader varmluft.

Pynt med timian og server herefter retten.

Ovnbagt torsk på bund af græskar