Couscoussalat med grillet halloumi

4 personer | 45 minutter

Couscoussalat

200 g couscous

2 spsk. grøntsagsbouillon (pulverform)

1 tsk. flagesalt

1 spsk. olivenolie

1 gulerod i finthakkede tern

3 dl kogende vand

 

Du skal også bruge

Olivenolie

250 g halloumi grillost

½ agurk i tern

200 g cherrytomater i tern

1 rødløg i tern

1 bundt friskhakket dild

 

Kom couscous i en skål med grøntsagsbouillon, flagesalt, olivenolie og gulerodstern, og hæld kogende vand over. Læg låg på skålen med det samme, og lad couscousen trække færdig i ca. 15 minutter. Fjern herefter låget, og lad den færdigtilberedte couscous køle af på køkkenbordet.

 

Pensel halloumi med olivenolie, og tilbered den på direkte varme til den får grillstriber. Skær den grillede halloumi i tern, og vend den i couscoussalaten med agurk, cherrytomater, rødløg og friskhakket dild.

 

Herefter er den klar til servering.

Couscoussalat med grillet halloumi