Couscoussalat med grillet halloumi
4 personer | 45 minutter
Couscoussalat
200 g couscous
2 spsk. grøntsagsbouillon (pulverform)
1 tsk. flagesalt
1 spsk. olivenolie
1 gulerod i finthakkede tern
3 dl kogende vand
Du skal også bruge
Olivenolie
250 g halloumi grillost
½ agurk i tern
200 g cherrytomater i tern
1 rødløg i tern
1 bundt friskhakket dild
Kom couscous i en skål med grøntsagsbouillon, flagesalt, olivenolie og gulerodstern, og hæld kogende vand over. Læg låg på skålen med det samme, og lad couscousen trække færdig i ca. 15 minutter. Fjern herefter låget, og lad den færdigtilberedte couscous køle af på køkkenbordet.
Pensel halloumi med olivenolie, og tilbered den på direkte varme til den får grillstriber. Skær den grillede halloumi i tern, og vend den i couscoussalaten med agurk, cherrytomater, rødløg og friskhakket dild.
Herefter er den klar til servering.
