VEGANSK RISALAMANDE MED KIRSEBÆRSAUCE

1 portion | 1 time

 

Risengrød

1 dl vand

1,25 dl grødris

7 dl plantebaseret mælk (jeg bruger havre)

 

Risalamande

200 ml vegansk piskefløde (som kan piskes)

1 spsk. vaniljepasta

1 tsk. sukker

1 tsk. romessens

1 tsk. mandelessens

150 g finthakkede mandler

Skal fra 1 økologisk appelsin

 

Du skal også bruge

1 hel manden

Kirsebærsauce

 

Kog risengrød efter anvisning på pakken, men undlad at tilsætte salt. Kom den færdigkogte risengrød på køl, og lad den gerne stå på køl natten over. Pisk piskefløde stiv, og vend den lidt efter lidt i den kogte risengrød. Smag endeligt til med vaniljepasta, sukker, romessens og hakkede mandler. Lad den veganske risalamande trække 1-2 timer på køl, inden den serveres med kirsebærsauce. 

Vegansk risalamande