VEGANSKE TARTELETTER

10 tarteletter | 30 minutter

 

Tarteletfyld

2 spsk. vegansk smør

2 spsk. hvedemel

8 dl plantebaseret mælk (jeg bruger havre)

1 dåse hvide asparges

200 g champignon i tern

100 g frosne ærter

2 gulerødder i fine tern

2 laurbærblade

1 spsk. grøntsagsbouillon i pulverform

Salt og friskkværnet peber

Revet muskatnød

 

Du skal også bruge

10 tarteletskaller

1 bundt friskhakket persille

 

Smelt smør i en gryde, og brænd kort hvedemel af til det bliver gyldent. Kom mælk og aspargesvand lidt efter lidt i gryden, så saucen langsomt tykner. Tilsæt asparges champignon, ærter, gulerødder og laurbærblade i gryden, og smag til med grøntsagsbouillon, salt, peber og muskatnød. Lun tarteletskaller efter anvisning på pakken, og fyld skallerne med tarteletfyld. Drys til sidst med friskhakket persille og eventuelt lidt friskkværnet peber. 

Veganske tarteletter