Cheese burger med Big Mac dressing

4 personer | 45 minutter

Big Mac dressing

1 dl salatmayonnaise

3 spsk. ketchup

3 spsk. sød sennep

½ finthakket syltet agurk

½ finthakket løg

1 spsk. eddike fra glasset med syltede agurker

½ tsk. hvidløgspulver

Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge

400 g hakket oksekød

4 skiver cheddarost

Salt og friskkværnet peber

4 burgerboller med sesam

4 håndfulde finthakket icebergsalat

4 spsk. finthakkede løg

Syltede agurker

 

Bland alle ingredienser til en cremet Big Mac dressing, og stil den herefter på køl, så den kan trække smag.

 

Krydder 4 hakkebøffer med salt og friskkværnet peber, og grill dem på direkte varme til de er gennemvarme. Kom 2 skiver cheddar på hver hakkebøf, og lad dem smelte. Lun burgerbollerne på grillen, og fyld dem med Big Mac dressing, salat, løg og syltede agurker.

 

Herefter er de klar til servering.

Cheese burger med Big Mac dressing