Cheese burger med Big Mac dressing
4 personer | 45 minutter
Big Mac dressing
1 dl salatmayonnaise
3 spsk. ketchup
3 spsk. sød sennep
½ finthakket syltet agurk
½ finthakket løg
1 spsk. eddike fra glasset med syltede agurker
½ tsk. hvidløgspulver
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
400 g hakket oksekød
4 skiver cheddarost
Salt og friskkværnet peber
4 burgerboller med sesam
4 håndfulde finthakket icebergsalat
4 spsk. finthakkede løg
Syltede agurker
Bland alle ingredienser til en cremet Big Mac dressing, og stil den herefter på køl, så den kan trække smag.
Krydder 4 hakkebøffer med salt og friskkværnet peber, og grill dem på direkte varme til de er gennemvarme. Kom 2 skiver cheddar på hver hakkebøf, og lad dem smelte. Lun burgerbollerne på grillen, og fyld dem med Big Mac dressing, salat, løg og syltede agurker.
Herefter er de klar til servering.
