HJEMMELAVEDE SNEBOLDE MED CHOKOLADE OG SUKKER

25 snebolde | 30 minutter + 2 timer på køkkenbordet

 

Snebolde

400 g marcipan

250 g smeltet Pure Dark 70%

Sprød frosting

2 økologiske æggehvider

400 g flormelis

1 spsk. citronsaft

100 g perlesukker blendet i en kaffekværn

Del marcipan i 25 stykker, og tril det til kugler. Kom en

tandstik i hver marcipankugle, og dyp dem i smeltet chokolade.

Lad marcipankuglerne stå på køkkenbordet, indtil chokoladen er

helt størknet.

Pisk æggehvider, flormelis og citronsaft til en sej glasur med en

håndmixer. Dyp marcipankuglerne i den tykke glasur, og lad dem

dryppe godt af. Rul til sidst kuglerne i det kværnede perlesukker,

og lad dem størkne på køkkenbordet i minimum 2 timer, gerne

længere.

Herefter er de sprøde snebolde klar til servering.

IMG_1023.jpg