Kyllingespyd med soya og honning

4 personer | 30 minutter + 2 timer på køl

Kyllingespyd

600 g kyllingebryst eller filet

1 dl soyasauce

½ dl vand

1 fed fintrevet hvidløg

2-3 spsk. dansk honning

1 tsk. chiliflager

 

Du skal også bruge

2 røde peberfrugter

2 grønne peberfrugter

3 store løg

Grillspyd i træ

 

Skær kylling i mundrette tern, og kom det i en lufttæt beholder med soyasauce, vand, hvidløg, honning og chiliflager. Sæt den marinerede kylling på køl i minimum 2 timer, men gerne længere.

 

Skær peberfrugt og løg i grove tern, og træk dem skiftevis på spyd med de færdigmarinerede kyllingetern. Grill kyllingespydene på grillen, og sørg for at vende dem med jævne mellemrum. Hvis dine spyd får for meget farve hurtigt, kan du med fordel lægge dem lidt væk fra det varme kul, så de bliver færdigtilberedte med indirekte varme.

 

Herefter er de klar til servering.

Kyllingespyd med soya og honning