Koteletter i fad
4 portioner | 35 minutter
Koteletter i fad
4 svinekoteletter
2 løg
3 fed hvidløg
2 stængler fra knoldselleri-toppen til fredag
250 g svampe
Olivenolie
100 g tomatpure
1 spsk. paprika
1 dåse hakkede tomater
3 dl madlavningsfløde
4-5 dl brune ris
Salt og friskkværnet peber
Frisk timian
Brun koteletter i 30 sekunder på hver side. Tag dem af panden, læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Hak løg, hvidløg og bladselleri fint og skær svampe i skiver. Svits grøntsager i olie, og tilsæt efter 3 minutter tomatpure og paprika. Tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde og smag til med salt og peber. Kom sovsen over de brunede koteletter, og bag fadet ved 200°C grader varmluft i 15 minutter. Kog ris efter anvisning på pakken og server de saftige koteletter i fad med frisk timian på toppen.
