top of page
ANNONCE
Minideller med kartoffelsalat
4 portioner | 45 minutter
Minideller
200 g hakket svinekød
1 økologisk æg
1 lille revet løg
½ dl finvalsede havregryn
Salt og peber
Smør til stegning
Kartoffelsalat
350 g kogte kartofler i skiver
2 dl creme fraiche 9%
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. sød sennep
1 tsk. flydende honning
1 revet løg
½ bundt hakket purløg
Salt og peber
Rør svinekødet sejt med salt, og tilsæt æg, løg, havregryn og peber. Lad farsen hvile kort og form form 24 runde frikadeller. Steg minidellerne i smør, og træk dem herefter på små træspyd.
Bland cremefraiche, mayonnaise, sennep og honning til en ensartet dressing. Vend løg og purløg i, og smag til med salt og peber. Når dressingen er smagt til, vendes kartoffelskiverne i.

bottom of page