ANNONCE

Minideller med kartoffelsalat

4 portioner | 45 minutter

Minideller
200 g hakket svinekød
1 økologisk æg
1 lille revet løg
½ dl finvalsede havregryn
Salt og peber
Smør til stegning

 

Kartoffelsalat
350 g kogte kartofler i skiver
2 dl creme fraiche 9%
2 spsk. mayonnaise
2  spsk. sød sennep
1 tsk. flydende honning
1 revet løg
½ bundt hakket purløg
Salt og peber


Rør svinekødet sejt med salt, og tilsæt æg, løg, havregryn og peber. Lad farsen hvile kort og form form 24 runde frikadeller. Steg minidellerne i smør, og træk dem herefter på små træspyd.


Bland cremefraiche, mayonnaise, sennep og honning til en ensartet dressing. Vend løg og purløg i, og smag til med salt og peber. Når dressingen er smagt til, vendes kartoffelskiverne i.

Mini deller med kartoffelsalat