ANNONCE

Monster popcakes med krymmel

16 popcakes | 3 timer

Kagedej

150 g smeltet smør

200 g sukker

2 økologiske æg

2 tsk. økologisk bagepulver fra Dr. Oetker

1 tsk. Taylor & Colledge Organic Vanilla Paste

4 spsk. kakaopulver

½ tsk. flagesalt

2 dl letmælk

250 g hvedemel

 

Popcake creme

75 g flødeost

25 g flormelis

Du skal også bruge

200 g hvid chokolade

Sugar Eyes fra Dr. Oetker

Queen Mix krymmel fra Dr. Oetker

Pisk smør og sukker i en skål. Tilsæt æg lidt efter lidt, og kom bagepulver, vaniljepasta, kakaopulver og flagesalt heri. Hæld mælk i dejen, og vend til slut hvedemelet i. Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir. Bag chokoladekagen på 200°C alm. ovn i 50 minutter, og lad den herefter køle helt ned på køl eller frys. Når kagen er køleskabskold, smuldres den fuldstændig mellem hænderne eller i en foodprocessor.

 

Bland flødeost og flormelis, og vend det i de smuldrede kagekrummer. Stil massen på køl i 1 time, og form den herefter til 16 popcake-kugler.

 

Kom kuglerne på en pind, og dyp dem i smeltet hvid chokolade. Pynt med sukkerøjne og krymmel inden chokoladen størkner, og server de farverige popcakes til børn og barnlige sjæl.

Monster popcakes med krymmel