ANNONCE
Monster popcakes med krymmel
16 popcakes | 3 timer
Kagedej
150 g smeltet smør
200 g sukker
2 økologiske æg
2 tsk. økologisk bagepulver fra Dr. Oetker
1 tsk. Taylor & Colledge Organic Vanilla Paste
4 spsk. kakaopulver
½ tsk. flagesalt
2 dl letmælk
250 g hvedemel
Popcake creme
75 g flødeost
25 g flormelis
Du skal også bruge
200 g hvid chokolade
Queen Mix krymmel fra Dr. Oetker
Pisk smør og sukker i en skål. Tilsæt æg lidt efter lidt, og kom bagepulver, vaniljepasta, kakaopulver og flagesalt heri. Hæld mælk i dejen, og vend til slut hvedemelet i. Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir. Bag chokoladekagen på 200°C alm. ovn i 50 minutter, og lad den herefter køle helt ned på køl eller frys. Når kagen er køleskabskold, smuldres den fuldstændig mellem hænderne eller i en foodprocessor.
Bland flødeost og flormelis, og vend det i de smuldrede kagekrummer. Stil massen på køl i 1 time, og form den herefter til 16 popcake-kugler.
Kom kuglerne på en pind, og dyp dem i smeltet hvid chokolade. Pynt med sukkerøjne og krymmel inden chokoladen størkner, og server de farverige popcakes til børn og barnlige sjæl.
