ANNONCE
One pot med pesto og bacon
2 portioner | 25 minutter
One pot med asparges
250-300 g tør pasta
2 fed finthakkede hvidløg
1 hakket rødløg
1 bundt hakket persille
Skal og saft fra ½ øko citron
2 spsk. hakkede kapers
3 spsk. grøn pesto
4 dl grøntsagsbouillon
1 dl hvidvin
1 dl madlavningsfløde 15%
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
15 grønne asparges
150 g stegt bacon
1 håndfuld revet parmesan
Kom alle ingredienser (undtaget asparges, stegt bacon og parmesan) i en støbejernsgryde på én gang. Læg låg på gryden, bring retten i kog og skru herefter ned på middelvarme. Rør i retten med jævne mellemrum, og lad den tilberede i 15 minutter, indtil pastaen er kogt færdig. Vend til sidst bacon, asparges og parmesan i retten, og rør rundt til osten er smeltet.
Server med parmesan, lidt pesto og frisk basilikum.

