top of page
ANNONCE
One pot med chorizo og chili
2 portioner | 30 minutter
One pot med chorizo
250-300 g tør pasta
1 rødløg i både
3 fed finthakkede hvidløg
1 rød chili i skiver
5 halverede cherrytomater
150 g mini mozzarellakugler
50 g chorizo i skiver
400 g hakkede tomater
4 dl vand
1 tsk. chiliflager
1 håndfuld frisk timian
3 spsk. tørret oregano
4 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
Parmesanost
Frisk basilikum
Kom alle ingredienser i en støbejernsgryde på én gang. Læg låg på gryden, bring retten i kog og skru herefter ned på middelvarme. Rør i retten med jævne mellemrum, og lad den tilberede i 15 minutter, indtil pastaen er kogt færdig og alle mozzarellakuglerne er smeltet.
Fisk timiankviste op, og server med parmesan og basilikum.


bottom of page