ANNONCE

One pot med chorizo og chili

2 portioner | 30 minutter

One pot med chorizo

250-300 g tør pasta
1 rødløg i både
3 fed finthakkede hvidløg
1 rød chili i skiver
5 halverede cherrytomater
150 g mini mozzarellakugler
50 g chorizo i skiver
400 g hakkede tomater
4 dl vand
1 tsk. chiliflager
1 håndfuld frisk timian
3 spsk. tørret oregano
4 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Du skal også bruge

Parmesanost

Frisk basilikum 

Kom alle ingredienser i en støbejernsgryde på én gang. Læg låg på gryden, bring retten i kog og skru herefter ned på middelvarme. Rør i retten med jævne mellemrum, og lad den tilberede i 15 minutter, indtil pastaen er kogt færdig og alle mozzarellakuglerne er smeltet. 

 

Fisk timiankviste op, og server med parmesan og basilikum.

One pot pasta med chorizo og mozarella
One pot pasta med chorizo og mozarella