ANNONCE
One pot pasta med spinat og squash
2 portioner | 25 minutter
One pot med squash
250-300 g tør pasta
4 fed finthakkede hvidløg
2 håndfulde spinat
200 g svampe
1 håndfuld basilikum
1 revet squash
2 håndfulde friske ærter
3 dl grøntsagsbouillon
1 dl hvidvin
3,5 dl madlavningsfløde 15%
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
Parmesanost
Pinjekerner
Frisk basilikum
Kom alle ingredienser i en støbejernsgryde på én gang. Læg låg på gryden, bring retten i kog og skru herefter ned på middelvarme. Rør i retten med jævne mellemrum, og lad den tilberede i 15 minutter, indtil pastaen er kogt færdig. Fjern med fordel grydelåget de sidste 5 minutter af tilberedningstiden, så vandet fordamper, og pastaen bliver ekstra flødecremet.
Server med parmesan, pinjekerner og basilikum.

