ANNONCE
Overnight oats med granola
4 portioner | 30 minutter + 10 timer på køl
Grød
4 dl havregryn
4 spsk. chiafrø
400 g frosne blåbær
8 dl soyadrik med vanilje
2 spsk. vaniljesukker
Kokosgranola
1 dl hakkede mandler
2 dl kokosflager
2-3 spsk. honning
1 knivspids salt
Du skal også bruge
Kokosflager
1 håndfuld blåbær
2 bananer
Bland alle grød-ingredienser sammen i en skål, og lad det stå på køkkenbordet i 1 time. Rør herefter i blandingen, og fordel den i 4 glas. Sæt glassene i køleskabet, og lad dem trække i minimum 10 timer, gerne længere.
Kom mandler, kokosflager og honning på en pande og rist det af, til det bliver gyldent. Fordel granolaen på et stykke bagepapir, drys med en smule salt og lad det køle af. Drys den hjemmelavede granola over morgenmaden med det samme eller opbevar den i en lufttæt beholder.
Tag glassene med chiagrød ud af køleskabet og rør i dem. Top med kokosgranola, ekstra kokosflager, friske blåbær og skiver af banan.
