ANNONCE

Panna cotta med kærnemælk

5 portioner | 15 minutter + 6 timer på køl

Panna cotta

4 blade økologisk husblas fra Dr. Oetker

4 dl piskefløde 38%

4 dl kærnemælk

130 g sukker

1 tsk. Taylor & Colledge Organic Vanilla paste

2 tsk. naturlig vaniljeessens fra Dr. Oetker

Saft og skal fra 1 økologisk limefrugt

 

Du skal også bruge

5 passionsfrugter

5 spsk. granola

Spiselige blomster til dekoration

 

Udblød husblas i koldt vand. Kom piskefløde i en tykbundet gryde, og kog det langsomt op til omkring 90° under konstant omrøring. Tilsæt kærnemælk, sukker, vanilje pasta, vaniljeessens og lime i gryden, og rør ved lav varme til alle sukkerkorn er opløst. Tag gryden af varmen, og kom den udblødte husblas i så det smelter. Fordel den lune panna cotta i 5 serveringsglas, og stil dem på køl i minimum 6 timer, men gerne natten over.

 

Fordel indholdet af én passionsfrugt over hver panna cotta, og top med granola og spiselige blomster inden servering.

Panna cotta med kærnemælk